Noen tips før du handler


Det er lurt å tenke gjennom hvilke
behov som skal dekkes. Ønsker du
badekar eller massasjekar. Skal du
ha dusj i tillegg eller ønsker du en
kombinasjonsløsning hvor du både
kan dusje og bade?

panelfarge.jpg

Perspektiv.jpg

PLANLEGGING

Start med å finne størrelse og form som passer til baderommet ditt. Interform leverer badekar for enhver smak, enten du foretrekker rette linjer,
runde former, asymmetrisk, frittstående, nedsenket eller innmurt. Uansett hva du velger kan du være sikker på at kvaliteten er den beste! Vi har også et
utvalg badekarvegger som er tilpasset flere av våre modeller. Stadig flere ønsker å lage en individuell stil på badet. Dette kan du gjøre ved å velge en annen farge på panelene til badekaret ditt. Oppgi ønsket RAL-kode og du vil få et produkt unikt for ditt baderom - helt i tråd med hva du ønsker.

 

ARMATUR

Det finnes mange muligheter til å velge det perfekte armatur som står til det nye karet. Vi har et utvalg armatur, for montering på karkanten, som er tilpasset våre modeller. Vil du gjerne benytte en armatur som du har på badet fra før, så forsikre deg om at det ikke kommer i veien for karet.

Mål etter at det står langt nok oppe på veggen og at kranen når fram til over kanten av karet. På noen armatur er det mulig å skifte selvetappetuten om den ikke når fram.

INNBYGGING AV KAR

Ved innmuring eller innbygging av badekar/massasjekar, så skal det være minst to luftespalter tilsvarende 200 x 200 mm eller større fra baderommet og inn under karet. Dette er for at det skal kunne komme tilstrekkelig luft til pumpene. Karet må monteres på en slik måte at det fritt kan løftes opp ved service. Alternativt bør en av sideveggene kunne fjernes på en enkel måte slik at karet kan løftes fram. Det smarteste kan være å vente med innbyggingen til du har mottatt karet, slik at du har muligheten til å fintilpasse “innbyggingen” best mulig. I tillegg kan det være smart å få prøvekjørt karet slik at du er sikker på at alt fungerer riktig før det bygges helt inn.