TEKNOLOGI SOM FORANDRER LIV

Brukere over hele verden har oppdaget at MicroSilk® har god
effekt på hudproblemer som psoriasis og iktyose. 

 

Arild Valheim er faren til Sebastian på åtte år som lider av den sjeldne hudlidelsen lammelær iktyose. Da han testet MicroSilk® på sønnen, trodde han nesten ikke det han så. Lidelsen som innebærer at huden er tørr og fortykket i det øverste hornlaget ble raskt bedre.


Bedre livskvalitet i løpet av en halvtime

– Etter en halv time i badekaret løsnet 60% av den overflødige huden som vi før måtte skrubbe bort for hånd. Etter en uke kunne jeg halvere antall ganger jeg måtte smøre Sebastian med krem. Etterhvert sov han hele natten uten å våkne på grunn av kløe. At noe så enkelt som oksygenrike bobler kunne endre hverdagen vår så dramatisk er helt fantastisk.


Helt magisk

Det er også konklusjonen til psoriasisrammende Rune Pettersen etter å ha prøvd Interform Mikrosilk® i atten måneder. Etter utallige behandlingsmetoder var han klar for å forsøke noe nytt. De gode resultatene lot ikke vente på seg.

– Effekten av Mikrosilk® var merkbar etter bare fire uker. Døde hudceller forsvant og huden ble mykere. I dag er jeg helt smertefri og har sluttet å bruke salver og steroider.


Nå vil han anbefale produktet videre.

– Jeg var heldig som fikk høre om produktet gjennom kjente. Nå håper jeg at budskapet sprer seg slik at flere får oppleve hva MicroSilk® kan gjøre for dem. Å ha en så effektiv behandling lett tilgjengelig i sitt eget hjem er helt fantastisk.

 

MicroSilk mikrobobler.jpg